Kedves Látogató!

Stark Biborka vagyok, gyógymasszőr. Hivatásom, hogy segíteni tudjak neked mozgásszervi és izom problémáid esetén. Együtt sokat tudunk javítani ödémás láb vagy egyéb vizesedés esetén. Ha kűzdesz a narancsbőrrel, arra is tudok megoldást egy szuper szérumos cellulit kezeléssel. De ha csak relaxálni szeretnél, kikapcsolni, adni magadnak egy kis időt egy fárasztó napon, ahol az a cél, hogy jól legyél, akkor látogass el hozzám, együtt kiválasztjuk a legjobb kezelést számodra.

A kézi és gépi kezelés kombinációk lehetőséget adnak arra, hogy látványos javulást érjünk el nyirokfolyadék elvezetés, narancsbőr vagy izomfeszülés esetén.

A narancsbőr sokunknak okoz fejfájást, de a megfelelő szérumos kezeléssel és az intenzív cellulit masszázs segítségével pár alkalom után nagyon látványos eredmény érhető el.

Az ülőmunka okozta izomrövidülések és izomcsomók kezelése időről-időre nagyon fontos ahhoz, hogy elkerüljük a későbbi komoly fájdalmak és problémák kialakulását.

A kezelések után prémium kollagénes itallal frissülhetsz fel, amit a masszázs után sokkal hatékonyabban tud hasznosítani a szervezet.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top